A kedvenc fotósunk

Nem tudom, ki hogy van vele, de az én családom néha nem csak hogy összeszedhetetlen és kezelhetetlen a három gyerekkel, hanem bizony fotózhatatlan is egyben. Három gyerekkel persze nem könnyű az élet, tudom, mindenki ezt mondja, és a gyerekek amúgy nagyon jólneveltek, és szót fogadnak, tisztelettudók, de hát mégiscsak nagyon nehéz kialakítani velük egyfajta rendet vagy rendszert arra, hogy időben el lehessen velük indulni, mindenféle feszültség, rohanás vagy egyéb nehezítő körülmény nélkül. Persze, a kicsi még nagyon kicsi, a nagy pedig még nem elég nagy ahhoz, hogy segíteni tudjon mondjuk legalább a középsőnek, szóval jobb lesz ez, körülbelül még egy-két év, de hát addig is sokat szenvedünk azzal, ha valahol meg kell jelenni, külön nehézség pedig ha elegánsan, valamilyen rendezvényen kell tiszteletünket tennünk, vagy mondjuk fotózásra megyünk.

Mi már a karácsonyi képeket talán pont emiatt el is engedtük. Van akkor a családnak elég olyan helyzet vagy esemény, ahol meg kell jelenni, helyt kell állni, de amióta megszületett az első gyerek külön gondot fordítunk arra, hogy évente legalább egy olyan fotózásunk legyen, ahol egy profi lencsevégre kap minket. A gyerekek egyszer kicsik csak, mi pedig egyre öregszünk, és szeretnénk, ha majd később ezeket a képeket egy gyönyörű albumból nézegethetnénk, ahhoz pedig egyrészt mindenkinek rajta kellene lenni a képeken, másrészt pedig nem árt, ha a minőség is profi.

Mi nem vagyunk igazán fotogének, és hát tartottunk is tőle, hogy ez a fotózás egy negatív élményként fog megmaradni a családban, de hála a jó égnek nagyon jó embert választottunk hozzá, hiszen Szalai Balázs nem csak hogy technikailag profi, de hihetetlen megnyerő humorával és stílusával tökéletesen kezelt minden helyzetet és gyönyörű képeket kaptunk tőle. Nekünk ő a kedvenc fotósunk és sosem választanánk mást. Mindenkinek csak ajánlani tudom őt! Biztosan nem fog benne csalódni semmilyen tekintetben sem.