Hosszútávú partnerre leltem

Az ember, ha vállalkozást alapít, akkor egy idő után megtanulja, hogy nem elég valamit neki jól csinálnia, bizony olyan partnereket kell választania, akik szintén nagyon kiemelkedően teljesítenek abban a témakörben, amit rájuk szeretne bízni, mert különben ő fog alul maradni a versenyben. Egy tökéletes példa nekem a legújabb projektem, egy gyönyörű webshop kialakítása.

A webes cég hihetetlen profi volt hála a jó égnek, és nagyon könnyen és gyorsan is került minden kérdésre, problémára megoldást találnunk, és egy igazán kifinomult, tökéletes webshop lett a végeredmény, olyan, amire mindig is vágytam, és amire tényleg büszke lehettem. Nagyon örültem is neki, és amikor megnyitott meglepődve tapasztalatam, hogy nem igazán növekszik a vásárlások számra. Látogató volt bőven az oldalon, az látszott, de nem döntöttek úgy az emberek, hogy meg is veszik az ékszereimet. Fel is kerestem a webes csapatot és tanácsot kértem, mi lehet a baj. Ők pedig rögtön rávilágítottak a problémára.

Elmondták ugyanis, hogy a termékfotózás hatalmas szakmai tudást és megfelelő eszköztárat is igényel ahhoz, hogy valóban megfelelően részletgazdag, jól bevilágított és azért a valóságnak megfelelő színű és fényű képek jöjjenek létre, amelyek alapján a vásárló bátran megveszi a termékemet. Ennek hiányában azonban nem mer a vásárlás mellett dönteni és a webshop akármilyen jó és szép, kifinomult, nem fog eredményt hozni.

Át is tértem termékfotózás tekintetében az általuk ajánlott szikyfoto.hu csapathoz, akik tényleg hihetetlen részletgazdag és meseszép képeket készítettek a termékeimről. Az első hónap pedig már mutatta az eredményt is. A vásárlások számra hihetetlen módon kezdett nőni. Hiába profi csapattal lehet tökéletes eredményeket elérni.