Amikor minden ellenünk esküszik

Én rendszeresen sportolok, már egészen pici gyerekkorom óta. Amióta az eszemet tudom mindig csináltam valamiféle sportot, ami rendszeresnek és komolynak volt mondható. Volt abban minden. Táncoltam egy egyesületben, fesztiválokkal, külföldi utakkal és versenyekkel, később beálltam kicsit a harcművészetek világába, bemutatókkal, vizsgákkal és versenyekkel, aztán most elkezdtem futni. Bármilyen futás működik jelenleg az életemben. Attól függ, hogy mire van időm és lehetőségem. A legjobban az utóbbi időszakban az akadálypályás futásba szerettem bele. Ez viszont egy annyira összetett mozgásvilág, ami nagyon komoly felkészülést igényel ahhoz, hogy ne sérüljön le az ember még egy hosszabb pálya teljesítése alatt se.

Éppen ezért, úgy döntöttem, hogy itt az ideje, hogy egy kicsit komolyabban vegyem a felkészülést. Nem csak a rendszerességre, hanem az edzések fajtájára és formájára is oda kívántam figyelni. Ez pedig azt feltételezte, hogy szükségem van egy olyan sportórára, ami segít akár terepen is tájékozódni, és megbízható, de persze akkor már designos is. Tehát vettem egy apple watch órát.

Tudom, hogy az apple termékek nem annyira bírják jól a töltöttséget. Azt is tudtam, hogy figyelni kell ezért arra, hogy mielőtt útnak indul az ember biztosan fel legyen töltve az óra. De arra nem voltam felkészülve, hogy úgy el tudom tenni a töltőt, hogy egészen egyszerűen nem lelem meg többé. Tehát záros határidőn belül kellett egy új apple watch töltő. Szerencsére az internet ma már mindenben segítségünkre van, így gyorsan be is tudtam szerezni és gyorsan meg is érkezett hozzám, így nem kellett sokáig hanyagolnom az órámat. Persze azóta megtaláltam a másik töltőt is, így van már kettő. Gyorsan el is tettem az egyiket egy szokásos elektromos cuccokat tároló helyre, hogy ha még egyszer előfordul ilyen baki, ne kelljen egy futást se egyedül megcsinálnom. Már nagyon hozzá szoktam ugyanis az órához.