A férjem szerint nincs rá szükség

A férfiak rengeteg jó és szép dolgot képviselnek az életünkben, hordoznak számunkra, hiszen társas lények vagyunk, nem szeretünk egyedül lenni, és az ő feladatuk a kemény férfias energia működtetése, amit mi nők nagyon szeretünk, de bizony számtalan olyan dolgot is megmutatnak vagy hordoznak, szinte nap mint nap, ami nehezen kezelhető számunkra, vagy épp megbántanak vele minket, esetleg egyáltalán nem tudunk vele mit kezdeni. Én így vagyok például a férjem makacsságával. Egészen egyszerűen fel tudok robbanni attól, hogy sokszor már látja, hogy nincs igaza és nem lesz jó a dolog úgy ahogy csinálja, de akkor is folytatja és egyszerűen meggyőzhetetlen.

Legutóbb például elszakadt a mac gépének a tokja. Mondtam neki, hogy vegyünk egy újat, mert a világ törvényszerűsége szerint mindig akkor történik baj, amikor az ember nem számít rá, és amikor az a legsebezhetőbb és a probléma a legtöbb kárt tudja okozni. Persze ő elmondta nekem, hogy tud ő vigyázni egy számítógépre, és egyébként sincs most sehol olyan macbook tok ami tetszene neki. Könyörögtem, kérleltem, hogy legalább gondolja át, én szívesen rendelek neki egyet a macbooktok.hu oldalról, ahonnan én is szoktam mindig rendelni ezeket, de ő hajthatatlan volt.

Persze mondanom sem kell, hogy aznap este hazajött a munkából és már láttam rajta hogy sunyít és hogy valamit nem mond el. Jól ismerem már, így is volt, hiszen leejtette a laptopot ami igencsak sérült burkolatában, úgyhogy fel kell keresnie majd az iszereles csapatát, hogy legyenek segítségére. És hát persze most már látja, hogy nekem volt igazam és rendelt is már egy tokot, ami remélhetően mire a burkolat készen lesz meg is érkezik. Nem értem, hogy miért nem lehet kompromisszumokat kötni és nem váltig ragaszkodni az egós véleményünkhöz egészen addig, amíg baj nem történik.